top of page
Top-Over

Cymatics Coaching

'Bouwt winnende teams'

Cymatic Coaching

Elke avond fluitend op je fiets van je werk naar huis! Hoe mooi zou dat zijn? En de wisselwerking van dat werkplezier met de klanttevredenheid, de kwaliteit, het rendement, kortom het succes van de organisatie, laat zich raden. Ziehier het doel van Cymatic Coaching: succesvolle teams!

​Lean is uitgangspunt

Om teams te laten excelleren gebruiken we Lean als de sleutel. Want de kern van Lean is leren! En het lerend vermogen van een organisatie is van grote invloed op het succes ervan. De crux is om van 'leren' een routineonderdeel van het dagelijkse werk te maken. Essentieel daarvoor zijn de medewerkers die gepassioneerd samenwerken. Door zelforganisatie weten ze telkens weer betere prestaties neer te zetten.

Cymatic Coaching begeleidt organisaties en teams op die tocht. 

Cymatic

De term ‘cymatic’ komt van het Griekse woord κῦμα, wat ‘golf’ betekent. Het is een natuurlijk fenomeen. Een (chaotisch) systeem vormt zichzelf, onder invloed van een externe energie, razendsnel om tot een geordende structuur. Bekende voorbeelden daarvan zijn de wervelende zwermen spreeuwen, scholen vissen, zandkorrels op een trillende plaat, enz.

Spreeuwenwolk-640x427.jpg
bottom of page